Rouwregister

Johan-Ballings-94055474_02_1

Op maandag 8 juli 2013 is onze sportvriend Jo Ballings overleden op verlof in Turkije.
Ik neem aan dat jullie, net zoals ikzelf erg geschokt zijn om dit te vernemen.

Jo was een belangrijk iemand voor onze club, naast competitiespeler was hij ook een wekelijkse hulp voor onze trainers om de jeugdtrainingen goed te laten verlopen.
Hij zorgde ook voor een enorm goede sfeer na de matchen, een echte clubspeler zoals dat heet.

Het is dan ook een enorm verlies voor onze club,  maar onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar zijn vrouw en kinderen die ik in naam van onze hele club ons oprecht medeleven wil aanbieden in deze moeilijke tijd.

Daarom willen we jullie hieronder de mogelijkheid bieden om een korte anekdote of herinnering aan Jo neer te schrijven.

Ronald Lampers
Voorzitter T.T.C. Centrum

 1. Ronald Lampers

  In naam van “Tafeltennisclub Centrum” wens ik onze welgemeende deelneming over te maken aan Ann, de kinderen en gans de familie. Onze club is in shock. Een golf van ongeloof en verbijstering trekt doorheen onze leden. Dit kan toch niet waar zijn, dit is niet eerlijk!

  Deze kwaadheid en verslagenheid bewijst hoe geliefd Jo was in onze club. Toen hij ongeveer een kwarteeuw geleden naar “Centrum” kwam wist Jo zich al heel snel in te burgeren. In welke ploeg hij ook speelde, er ontstond, naast een sportieve gedrevenheid, al snel ook kameraadschap en zelfs echte vriendschap tussen de ploeggenoten.

  Toen zijn dochter Lohren ook begon te spelen bood Jo zich spontaan aan om onze trainers te ondersteunen bij de jeugdtrainingen. Hij was steeds de sfeermaker van dienst om met zijn clubmakkers nog verscheidene uren figuurlijk en letterlijk na te kaarten. Jo was een echte loyale clubspeler.

  We zullen hem sportief en menselijk hard missen. “Centrum” zal niet meer hetzelfde zijn.

  Jo, rust in vrede!

 2. Namens TTC Dilsen wens ik onze oprechte deelneming aan de familie, kennissen, en vooral ook aan zijn ploegmaten bij TTC Centrum.
  Niemand zal me tegenspreken als ik zeg dat Jo een van de fijnste en sportiefste spelers was van ons pingpong wereldje in limburg. Vooral na de wedstrijd was hij zeker te genieten.
  We ( Dilsen A ) hebben de laatste 2 jaren nog 3 keer tegen hem gespeeld en we herinneren ons alleen maar positieve zaken van Jo. Vooral dat hij na de wedstrijd nog altijd een dubbelwedstrijd wou spelen met ons.
  De wedstrijden tegen Centrum zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  Veel sterkte !!!

 3. Mich Delsaer

  Innige deelneming aan de familie. Heel veel sterkte voor mevrouw en de kinderen. We leven allen met u mee.

 4. TTC Hechtel-Eksel

  Onze oprechte deelneming aan de familie en veel sterkte gewenst bij het plotseling heengaan van Jo.

  Eveneens ons medeleven aan TTC Centrum

 5. TTC OPGLABEEK

  Oprechte deelneming aan de familie en spelers TTC Centrum.
  Namens spelers en bestuur TTC Opglabbeek

 6. Liesbeth Moens

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal in deze moeilijke tijd!
  Jo, ik zal je fanfare nooit vergeten!
  Liesbeth Moens, Bart en Jarne

 7. Myriam en Jean Droogmans

  Nu je hart vol verdriet is,hopen wij dat je kracht vindt om door te zetten.
  Wij hopen dat je troost en steun vindt bij de mensen rondom jouw.
  Veel sterkte

 8. Laurent Droogmans

  Jo,
  Ik heb je altijd gekend als een zeer sympatieke, plezante en aangename kerel. Je hebt ons echter veel te vroeg verlaten. RIP my friend!! Je zal altijd in onze gedachten voortbestaan.
  Veel sterkte aan Ann, de kinderen en familie.
  Moge de leuke herinnerigen aan Jo een lichtpunt zijn in deze moeilijke tijd.

  Vanwege de Fam Droogmans-Steegmans

 9. Familie Thoelen

  Jo, je was in ons leven.
  Je blijft in onze gedachten.
  We koesteren alle mooie momenten
  die we samen mochten beleven
  bij TTC Centrum.

  Veel sterkte aan Ann, de kinderen en gans de familie

 10. Fonny Lambrechts

  Ik voel oprecht met jullie mee.

 11. Diddy Gelens - Tristan en Ferenc Nagy

  Met oprechte deelneming.

 12. TTV Malpertuus

  Namens TTV Malpertuus onze oprechte deelneming.
  Aan de familie en vrienden van Jo.
  Aan de leden van TTC Centrum.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

 13. TTC Hoeselt

  Vanwege Tafeltennissend Hoeselt onze oprechte deelneming aan de familie van Jo en aan alle leden van TTC Centrum.

 14. Bert Thysen

  Innige deelneming

 15. Frank Vandormael

  Ongeloof, nog steeds.

  Veel sterkte gewenst aan Ann en de kinderen.
  We zullen Jo en zijn gezelligheid en vrienschap
  voor altijd blijven herinneren.

  Diane en Frank

 16. Francis Slegers

  Ook ik en alle mensen van de vroegere tafeltennisclub Runxt voelen mee met dit tragisch verlies.

 17. Wat zal het anders zijn …
  Wat zal het anders zijn op maandagavond, wanneer Jo op zijn eigen manier binnen kwam met de woorden ‘Goeien aaavond’ .
  Wat zal het anders zijn op de jeugdtraining van dinsdagavond, waar Jo op zijn eigen manier de kinderen training gaf.
  Wat zal het anders zijn tijdens de competitie op vrijdagavond, waar we geregeld bepaalde uitlatingen hoorden van Jo als hij een balletje verkeerd sloeg.
  Wat zal het anders zijn na de match op vrijdagavond in de kantine, waar iedereen zo graag samen met Jo wou zijn aan de kaarttafel, want ….niemand kende kwajongen zo goed als Jo.
  Wat zal het anders zijn wanneer we nog eens een schlager liedje horen, want het was immers Jo die ons van deze muziek heeft laten proeven, zeker zijn eigen schlagermuziek.
  Wat zal het anders zijn in TTC Centrum zonder Jo.
  Wat zal het anders zijn …
  Veel sterkte aan Ann, de kinderen en gans de familie.

 18. Jan Ponseele TTC Aarschot

  Innige deelneming voor al zijn vrienden en familie, maar vooral voor zijn vrouw en kinderen. Sterkte gewenst. Het was een fijne man waar je na het pingpongen altijd wel eens goed mee kon lachen.

 19. Benny Tumkiewicz

  Jo was een prima kerel, en een heel fijne vriend. Zijn goed humeur werkte aanstekelijk. De trainingen op TTC Centrum zullen niet meer dezelfde zijn … Het bericht van zijn heengaan kwam zo plots, en werkt zich langzaam concreet tot besef…
  Nu wij in de vakantie ook met het gezin veel dingen samen doen, gaan onze gedachten automatisch en regelmatig uit naar Ann, Céderic en Lohren. We hopen dat alle troostende woorden voor hen een steun zijn, als een warme deken om de schouders op sombere momenten.
  Veel sterkte aan gans de familie.
  Benny, Petra, Arno en Mirthe.

 20. Bernard Schenkel

  Innige deelneming en veel sterkte gewenst,
  Bernard

 21. Philippe Moens

  Dag Jo,

  Heb je al die mooie ballonnen met post gezien die de kindjes voor jou gemaakt hebben? En die mooie tekening die Céderic en Lohren speciaal voor jou gemaakt hebben?
  We zijn net terug van jouw gebedswake. Echt niet normaal. Zeker 500 mensen die Ann, Céderic, Lohren en iedereen die jou een warm hart toe draagt, een hart onder de riem kwamen steken. Ann, de kindjes en jouw ouders mogen met reden ontzettend trots en fier zijn dat ze jou gemaakt hebben tot wie je bent.

  Precies een week geleden stortte onze wereld in. Een hele diepe wonde werd geslagen. Deze wonde zal na verloop van tijd wel wat genezen maar niet zonder een immens litteken na te laten. En wat ben ik dankbaar voor dat litteken. Want op die manier zullen we voor immer en altijd aan jou blijven denken en zal je nooit vergeten worden.

  Jo, ongeloof overheerst nog steeds maar bij alle medeleven en steunbetuigingen die ik zie, wordt mijn hart gevuld met blijdschap. Man, wat heb jij een indruk gemaakt op zoveel mensen! Ik kan mij ook niet voorstellen dat iemand niet met jou overweg zou kunnen. Altijd goedgezind, die grijns die onlosmakelijk met jou verbonden is. En het eeuwige optimisme waar ik zoveel steun aan heb gehad en zal hebben.

  Jo, heb je gemerkt dat ik nog steeds in de tegenwoordige tijd over jou spreek? Dit komt doordat jij op zoveel manieren met ons verweven bent, dat het onmogelijk is om niet aan jou te denken.

  Morgen zullen we voor de laatste keer samen bij jou zijn om afscheid van jou te nemen. Daarna verdwijn je wel uit ons zicht maar krijg je vast en zeker een plaats in ieders hartje.

  Jo, we zullen je missen en je zal voor altijd in ons hart blijven. Verzorg ze daarboven en doe zoals Lohren over jou zegt : Papa, slaap maar lekker voor altijd.

  Jo, wij waken wel over je dierbaren.
  Tot ooit …

 22. Roger Christiaens

  Wat moet ik nog toevoegen aan al deze mooie woorden die ik in dit rouwregister terugvind. Al de hele week overmand door emoties, door het bericht dat ik in Slovenië moest vernemen. Een steunpilaar van onze club is niet meer. Een vriend voor iedereen die met hem in contact kwam, steevast grappend. Ik heb hem nooit kwaad gezien, steeds goedgeluimd en de eventuele verliesmatchen waren snel vergeten bij het kwajongen achteraf, aangevuld door zijn zelfgekozen schlagermiziek. Jo, we gaan we je heel hard missen in de club, maar voor An, Céderic en Lohren is het leed onnoemelijk veel erger. Ik hoop dat het contact blijft, zodat we nog herinneringen over hem kunnen ophalen, want deze fijne kerel mag niet vergeten worden.

  Roger Christiaens

 23. In naam van TTC Paal onze innige deelneming aan alle naasten van Jo.
  Veel sterkte.

 24. Leen en Wim

  “Dingeling, zo gaat de alpenexpress” dat was het laatste liedje van ons trouwfeest. Je kan wel raden wie er aan het begin van de polonaise stond…
  Sfeer maken, daar was je subliem in.
  Soms uitbundig, vaak ook met je geweldige grijns. We schoten soms al in de lach van je gezicht alleen…
  Bij TTC Centrum gaat het er nooit meer zoals vroeger zijn. We gaan je op vele vlakken missen : tijdens de jeugdtrainingen, de andere trainingen en tijdens de matchen.
  Maar we gaan er alles aan doen om je geest levend te houden.

  Wij wensen Ann en de kinderen veel sterkte toe en weet dat jullie altijd welkom zijn !

 25. In naam van TTC Mattec wil ik onze oprechte deelneming betuigen voor al zijn naasten. Probeer steun en kracht te putten uit de goede herinneringen van de geweldige man die Jo was!

 26. Frank Cleenders

  Nog steeds niet te geloven. Toen ik dit hoorde … niet te geloven. Zowel op trainingen “Matchke spelen?” of “Een dubbelke spelen?”, tijdens wedstrijden of na de training, altijd was Jo opgewekt en degene met de meest foute muziek. Jo we gaan je missen in Centrum! Het ga je goed …
  Heel veel sterkte aan An, Céderic en Lohren.
  Nele, Frank en Stien

 27. ttc Tongeren

  onze oprechte deelneming aan familie en ttc centrum

 28. Jurgen Quaethoven

  Beste Familie en naaste vrienden,

  Met Jo heb ik in mijn kinderjaren als buurjongen en als kameraad veel plezier beleefd aan zijn goedlachse houding en het samen ‘shotten in de wei’ of ‘ping pongen’.
  Het deed dan ook echt pijn toen ik het ongelooflijke nieuws van mijn mama vernam.
  Ik wens jullie veel sterkte en samenhorigheid en ben er van overtuigd dat Jo jullie zoveel super herinneringen heeft gegeven om aan terug te denken.

  Innige deelneming

  Jürgen Quaethoven

Laat een reactie achter


OPMERKING - U kunt dit gebruikenHTML tags en attributen:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.