Vlaams jeugdcriterium finaledag

Op zondag 28/05 vond in de topsportschool te Leuven de finale van het Vlaams jeugdcriterium plaats. Dankzij enkele goede resultaten in de voorrondes was Lohren Ballings geplaatst bij de 8 beste Vlaamse miniemen speelsters waardoor zij aan de finale mocht deelnemen.

De dag begon schitterend met 3 overwinningen. Nadien werd logisch verloren tegen 2 veel hoger geklasseerde speelsters. Hierna volgde nog een vlotte 3-0 overwinning waarna de laatste wedstrijd de beslissing moest brengen tussen een 3de of 4de plaats. Waaraan het precies lag weten we niet maar voor we het goed en wel beseften stond Lohren 0-2 in het krijt. Dankzij een geweldige vechtlust stond even later een spannende 2-2 op het scorebord. Een 5de set moest de beslissing brengen. Alsof het nog niet warm genoeg was, beslisten beide meisjes om er een ware thriller van te maken. Alles liep gelijk op tot 10-10 waarna helaas voor Lohren de set en wedstrijd verloren ging met 10-12.

Ondanks de ontgoocheling was een toch ook heel mooie 4de plaats in de finale haar deel. Proficiat Lohren!