BBQ zaterdag 24 juni

Beste Centrummers,

Op zaterdag 24 juni al het alweer zo ver, onze jaarlijks terugkerende seizoensafsluiter : onze Centrum BBQ.

Een jaar is zo voorbij en zeker een sportief jaar waarin weer heel wat te beleven viel. Jullie favoriete club heeft hoogtes en laagtes beleefd in het seizoen dat achter ons ligt.
We hebben kampioenen te vieren en ook wat tegenslag te verwerken. Algemeen gesproken mogen we best weer fier zijn op onze prestaties …
EN DAT MOET GEVIERD WORDEN !

Niet alleen onze clubleden zijn welkom maar ook jullie familieleden, kameraden en kennissen, om samen het voorbije seizoen af te sluiten op een feestelijke manier in een gemoedelijke sfeer, eigen aan “Centrum” en wij hebben de zon alvast besteld.

Kampioenen worden gevierd, verdienstelijke leden in de bloemetjes gezet , officiële stukjes , maar vooral ontspanning, met de nodige muziek en vooral toffe sportvrienden. Alle ingrediënten aanwezig om er een topavond van te maken.

Gelieve dan ook tijdig voor 12 juni jullie inschrijving aan Roger te bezorgen, liefst met gepast geld om de administratie wat te vereenvoudigen.

Hopelijk zijn we jullie daar ook!

Jullie bestuur

Mededeling van TTC Alken

Beste,

Als je de verplaatsing maakt naar TTC Alken willen we je vragen de parking “De Alk” te gebruiken, en niet de parking van de manège; dit om je eigen veiligheid en deze van je wagen.
Op vrijdagavond is er steeds een drukke bedoening met het laden en lossen van paarden.
TTC Alken kan niet verantwoordelijk gesteld bij eventuele opgelopen schade of verwondingen.

Via de parking “De Alk” gelegen in de Koutermansstraat kun je makkelijk ons nieuw lokaal bereiken;
via het brugje langs de parking, langs de tennisvelden en de visvijver zie op het einde van de looppiste ons lokaal.

Gelieve al uw spelers hiervan op de hoogte te brengen.

Hartelijk dank

Sportieve groeten
Benny Robeyns, secr. TTC Alken

Gebruikersnaam

Alle leden die een gebruikersnaam en paswoord willen, kunnen mij rechtstreeks een mailtje sturen naar info@ttccentrum.be, ik zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

Een gebruikersnaam is momenteel enkel nodig indien je wenst te reageren op een bericht. Later kan dit eventueel nog verder uitgebreid worden bij voldoende interesse.