Archief categorieën: Nieuws

Nieuwe privacy-wetgeving

Naar aanleiding van de nieuwe privacy-wetgeving rond persoonsgegevens (GDPR) hebben wij een info-onderdeel toegevoegd op onze website. Jullie kunnen dit bovenaan het menu vinden onder ‘GDPR’.

In deze sectie en in het document kunnen jullie terugvinden hoe TTC Centrum omgaat met jullie persoonlijke gegevens.

C ploeg is kampioen!

Onze C ploeg is kampioen in 3de provinciale! Een hele dikke proficiat aan iedereen die hieranh bijgedragen heeft. Een hele mooie bekroning van een super seizoen. Op naar een mooie uitdaging in 2de provinciale.

Start van de trainingen

Verschillenden onder ons hebben het seizoen het seizoen ondertussen reeds ingezet. Voor de anderen beginnen vanaf nu ook de trainingen terug.

De jeugdtrainingen starten op dinsdag 22 augustus voor de eerste groep van 18u45 tot 19u45 en voor de tweede groep van 19u45 tot 21u00.

Onder de rubriek ‘Competitie’ kan je ondertussen ook terecht voor een overzicht van de competitiewedstrijden van onze ploegen.

Alvast veel succes voor het nieuwe seizoen!

Uitslagen week 14

Centrum A – RS Bilzen B 8 – 8
Centrum B – Lanaken B 8 – 8
Herckenrode C – Centrum C 11 – 5
Malpertuus B – Centrum D 11 – 5
Centrum E – Alken B 8 – 8
Centrum F is vrij

Provinciale kampioenschappen

Afgelopen weekend vonden in Sint-Truiden de Provinciale Kampioenschappen plaats voor de jeugd- en klassementsreeksen. En dit weekend leverde voor Centrum maar liefst 5 medailles op! De oogst was 1 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles.

Jasper Castermans veroverde goud in de reeks enkel heren C.
Niels Page kon beslag leggen op zilver in de reeks enkel heren D.
En Lohren Ballings tenslotte veroverde maar liefst 3x ere-metaal. Ze behaalde brons bij de meisjes miniemen enkel. Ook brons was haar deel in de reeks miniemen gemengd samen met Mathias Vanvinckenroye (Hoeselt). En uiteindelijk behaalde ze ook nog zilver bij de meisjes miniemen dubbel samen met Nicole Buntinx (Hasselt).

Een hele dikke proficiat aan alle deelnemers en medaillewinnaars. Doe zo verder!